PROGRAM FESTIVALA

slovenske mikropražarne

Na festvalu se bodo predstavile številne slovenske mikropražarne in iz prve roke boste spoznali njihovo zgodbo in poizkusili njihove vrhunske kave.

dobavitelji zelene kave

Imeli boste možnost poklepetati z dobavitelji in proizvajalci zelene kave, spoznali kako poteka življenje na kavni kmetiji in dobili vpogled v kultivacijo različnih kavnih sort.

espresso bar

V našem Espresso baru doživite vrhunsko kavno raznolikost, kjer gostujoče pražarne in kavarne predstavljajo svoje izbrane kave, vabijo na kulinarično popotovanje po svetu okusov in ustvarjajo nepozabno izkušnjo za ljubitelje pristne kave.

delavnice

Razstavljalci bodo organizirali različne delavnice, ki bodo potekale tekom celega dne kot tudi coffee cupping. Poizkusili se boste lahko v veščini latte art, priprava espresso napitka in spoznali kaj je to espresso receptura.

Slovenia Barista Championship

Tekmovanje najboljših baristov v državi! Doživite vrhunsko kavno ustvarjalnost, okusite popolne esprese in mlečne mojstrovine ter odkrijte, kdo bo postal prvak slovenske kavne scene. Nepozabno kavno doživetje vas čaka

coffee cupping

Skozi cel dan se bo odvijalo okušanje kave “coffee cupping”. Poizkusili boste lahko kave različnih slovenskih in tujih pražarn, prav tako pa boste spoznali okuse različnih sort kave iz različnih držav.

DJ Party

Pridružite se ekskluzivnemu DJ partyju v ritmih DJ Yoco ob edinstvenih okusih kave. Pridite in doživite expo poln strasti do glasbe in kave!

Street food

Odkrijte kulinarične čare in razvajajte svoje brbončice z raznoliko ponudbo lokalnih in mednarodnih dobrot ter uživajte v edinstvenem vzdušju dogodka.

Cocktails

Inovativnimi kavni koktajli bodo poskrbeli za nepozabno doživetje. Uživajte v edinstvenih okusih in aromah, ki bodo popestrili vaše doživetje na dogodku.

URNIK

Ste pripravljeni predstaviti vašo blagovno znamko / produkt / storitev ljubiteljem in strokovnjakom v kavni industriji?